Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill ha mat

räknar på fingrarna igen
kalla små fingrar
stela av köld
för blodet har stannat

blicken flackar
känslorna kryper i kroppen

mamma ropar igen
hon vill att jag ska bråka med henne
du måste äta
du överlever inte annars

skrik och ilska
torra tårar och spruckna ord

kroppen vill ha mat
hjärnan säger nej
hjärtat bara håller för öronen
och låtsas att det är någon annanstans




Fri vers av Notlight
Läst 277 gånger
Publicerad 2011-01-26 08:43



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Anorexia ?
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Notlight
Notlight