Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand

Hand i hand
Står vi där
I vårt tvåmannaled
Stirrar ner i gruset
Känner klumpen i halsen

Tänk om det bara hade varit imorgon
Då hade allt varit slut nu

Tänkte jag om och om igen

Tänk om allt hade varit annorlunda
Om psykisk misshandel
Hade varit lika olaglig som fysisk
Hade du varit vårt nya mediafreak

Du älskade oss
Du älskar oss

Men du älskar dig själv mer

Tänk om allt hade varit
Annorlunda

Om vemsomhelst hade kunnat se
In i mitt tioåriga lilla huvud
Sett att jag var så kuvad
Så rädd

Hade ni snälla tagit oss därifrån då?
Satt oss tillsammans i baksätet på en bil
Med var sitt gosedjur i ena handen
Med varandra i den andra




Fri vers av Notlight
Läst 164 gånger
Publicerad 2011-07-05 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notlight
Notlight