Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör hemma hos dig

Sträcker ut min hand,
griper efter något som
jag vill ska finnas

Ett hopp om att allt ska
bli bra, ett hopp om att
du vill ha mig

Inte bara då och då,
utan alltid, så nära
tätt intill dig

Hör hemma hos dig,
är vilsen, så tom utan
dig och din närhet

Griper efter så mycket,
din varma hand som
sakta smeker min

Känner den nu men
det är bara en illusion,
en dröm

Som jag vill ska bli
sann en dag..






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-14 00:39



Bookmark and Share


  firefire
en dag blir det sant vännen;) i know it!
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP