Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄS INTE TILL SLUTET !!

Stackars
Lapplisa
hennes
jeans
var aldrig
hela

Stackars
Sten
alla såg

honom
med hårda
ögon,
aldrig
fick han
varken rocka
eller
rulla

Stackars
Ola
som alltid
fick
höra ramsan
om hon
i kjola

Stackars
Anna
som
alltid
söker
men aldrig
finner

Stackars
alla
som läste
till slutet
när
ni kunde
ha gjort
något
annat

tex
skrivit
en
dikt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-14 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan