Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andro

 

 

Andro spelekvymm astromagnatiska hänseenden
Källa blåströmmar sonika avsatsblunder stråålebyx
Synvals solstorm bakifrån som ett vildjur i årens kväll
Knyxx virrespyrra agnium bolotta agerkväm sjuttioåtta
varv baklänges poesin upphäver sjukdomstillstånden
Alfa stronium laglänges upp ner upp ner bominda kanal
Miger knixy solblandad stråltrance mitium salånga pyxie
 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-15 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP