Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett osårat kapitel



När sagans fasad brast

för alla

att läsa

försvann det vackra

men aldrig dess djup

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-15 10:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket, mycket tänkvärt
2010-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Så är det med sagan Larz Gustafsson.
Slottsfasaden har krackelerat.
Men skatten finns kvar i valvet.
"If any good is found in me it´s just because of Calvary" (Jimmy Swaggart)
2010-08-15

  Yrre VIP
Tycker mycket om sista raden och känslan dina ord skapar!
2010-08-15

  Catharina Edin VIP
Tjusigt formulerat måste jag säga! 'aldrig dess djup'.
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP