Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagor du viskar


blir varm
själen dansar tango
en blodröd ros mellan mina tänder

när din mun
snuddar vid min örsnibb
och
viskar sagor i mitt öra
levande verkliga

men
sagorna saknar substans
leder in mig i villfarelse
själen dansar i lögner

förhastade förlupna ord
du känner i stunden
du tror på just då

som jag tror på
även då du slutat viska
i mitt öra

den blodröda rosen vissnar

då förstår jag




Fri vers av ammie
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-11-21 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ammie
ammie