Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din dag


Är din dag lik min
eller motsatsen
Förnimmer du strävheten
eller mjukheten
Lever du medvals
eller motvals
Strävar du
eller flyter
Bygger du eller river
eller bygger och river
eller river och bygger




Fri vers av ammie
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ammie
ammie