Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All världens visdom

kan inte förstå

Guds visdom.







Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-16 14:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Världens visdom kommer från Satan och inte från Gud.
2010-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Ändå finns det uppblåsta humanistmallgrodor som menar sig veta allt.
2010-08-17

    Sven-Erik Sköld
Fyndigt! men den räcker inte till för att förstå Gud i Hans visdom: skillnaden är lika stor som mellan himlen och jorden, står det i Guds Ord. Tack för kommentaren! Mvh
2010-08-16

  Mr Lindemann VIP
Vännen ,vi vänderr på det istället
All världens visdom kommer från gud

Bra, eller hur!
2010-08-16

    ej medlem längre
Bullshit!
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld