Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja så hittade jag hit igen . . .
men ska fortfarande ta ett sabbatsår
Dan Cederholm




Jag Tror (av DanSan)



**************************
Det var en gång en liten guubbe
ja han bodde faktiskt i en lådda
på Brickebacken i Örebro

Den här guubben han hade en tro
och det var att allt var skapat av
en enda i hela universum

Guubben hette DanSan
och tror så fortfarande
vid 50 års ålder

och aldrig i nöd otrogen
fann tillbaka till det som
vi kan kalla metamorfosis

Jag tror på en helhet
jag tror på avbilden
jag tror på människan


Jag tror att vi förlorar
vår avbild av det som vi
kallar GUD

Om vi inte kan enas

****************************




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-16 21:04



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tack för titten Dan och tjusigt poetat
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP