Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Jag famlar du
fångar.
Jag andas ut du
andas in.
Du visar jag
vågar.

Känner kalla kårar.
Tämjer tända tankar.

Viskande visslar vi
TILLSAMMANS
verkar vi
vandra vilsna
du och jag:

Likt ikoner
utan syften.
Och likt studsbollar
på ett tak.




Fri vers av ve rånica
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-17 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ve rånica
ve rånica