Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens stillhet

Vågornas brus

ett skummande rus

Stjärnhimlens rymd

i mörker ej skymd

 

När tankar brusar

och oss berusar

sker detta i medvetandets rymd

som i sin närhet är skymd

I nattens stillhet

framträder gränslösheten

Tårar rinner

när denna kärlek i hjärtat brinner

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2010-08-17 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP