Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1931-2010


Tack farmor.

finns många saker

som livet sällan ger.


men minnen


minnen med dig

*



bullar, bilturer och skratt.
fågel, fisk eller mitt emellan.

.

Mitt emellan.

Jag växte om dig till slut, du underbara människa.

*

Jag saknar

ditt skratt.

Din närhet och virriga tankar..


.

Det gör så jävla ont! Kom hit igen, jag behöver dig farmor. Jag behöver dig så himla mycket!


hälsa morfar




Fri vers (Fri form) av VivaLaLulu
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-17 22:31



Bookmark and Share


  Svartsilver
vacker text med stor sorg.
2010-08-17

  Bagan
kram.
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

VivaLaLulu
VivaLaLulu