Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömstorm

Vaknar
Utan tid
Utan rum
Hör saker springa förbi

Huvudet snurrar runt runt
Jävla katter
Jävla fönster
Alltid ska det vara något

Hör hur diskmaskinen
Brummar tryggt i köket
Att göra något
Ha något gjort

Känner mig konstigt... glad
Utan att du är här
Sällskap piggar upp
Rörelse piggar upp

Mot köket
Mot verkligheten




Fri vers av Notlight
Läst 136 gånger
Publicerad 2010-08-18 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notlight
Notlight