Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För du är inte där

Jag klarar inte av mobilen
För du kanske inte svarar

Jag vågar inte närma mig telefonen
För det låter som om du hatar mig

Om jag skrev ett brev
Skulle du skratta åt mig
Eller glömma att posta ditt

Jag använder inte datorn
För du är inte där




Fri vers av Notlight
Läst 126 gånger
Publicerad 2010-08-18 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notlight
Notlight