Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag vill är att

 

allt jag vill är att viska dej milda sånger

rakt in i ditt kaos av skräck och vånda

för mej får du berätta allt allt allt

din ångest din rädsla och all din ånger

jag kommer till dej alla dagar också på måndag

hos mej kan du hämta värme där ute är det kallt




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-18 23:15



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ömt kärleksfullt...även på måndag
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP