Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upprättelse




det är när du ser mej i ögonen

med all din närvaro och värme

det är då du förlöser mej

och jag får födas i din famn

när vi låter alla masker falla

som helvetet får ett slut

det är när när vi lär oss att glömma

som visionerna upprättar oss




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-18 23:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Fina rader..
2010-08-19

  Suzy med punkterna
Förtjusande...och god natt får dessa ord bli för mig...
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP