Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ömhet




allt jag vill är att famna dina sorger

att tillsammans med Gud

få dej att förstå vem du är

i en storm i en blixtrande orkan

ska våra själar födas på nytt

och vi ska äntligen få ínsupa friden

kärleken är ett arbete en uppgift

men vi är värda den djupaste ömhet

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-19 00:09



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Kärleksfullt fint
2010-08-19

  Anna*
Helt underbar! Bokmärker och applåderar länge
2010-08-19

  mare VIP
Mycket fint...
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP