Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är tid för Guds frid



Om jag kunde så skulle jag äta all din sorg till frukost

Om jag kunde så skulle jag kröna dej till en rocknroll star

Om jag kunde så skulle jag spränga alla dina olyckor

Om jag kunde så skulle jag i en klockren kyss göra dej lycklig

Nu är det tid för befrielse

Nu är det tid för själens uppror

Nu är det tid för barnens glädjor

Nu är tid för Guds frid

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-19 01:27



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Inger hopp...fint
2010-08-19

  Elwania
puss på dig
2010-08-19

  aol
en så trösterik skrift, tack vännen,
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP