Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sista dikt

Min sista dikt kommer
att handla om dig

Precis som min första
och de flesta andra

Inga ord är tillräckligt
vackra till dig

Försöker att beskriva
vad jag känner

Hur mycket du betyder
för mig

En dag kommer jag
skriva min sista dikt

Men inte idag...






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-19 18:33



Bookmark and Share


  Hélène
känner igen mig.. fin rytm och fin känsla. /H
2010-08-21

  Amorina
Det var skönt att läsa sista raden. Att du inte skriver din sista dikt idag. Jag reagerade blixtsnabbt när jag fick se titeln om din sista dikt. :)
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP