Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur nattens lotus





i kyssen

förenas våra drömmar

ur nattens lotus

flödar värme

och

eros magi

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-19 22:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fint..
2010-08-20

  Daniel_78 VIP
flöda ur nattens lotus är en vacker bild
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP