Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hennes ögon


tiden rinner igenom timglaset

bland sandkorn
ligger himmelen i förvaring

ett hjärta som läkt mitt

det som att hon aldrig fanns
förutom i allt det vackra som värmer mitt hjärta

flödar igenom min själ
tills det att hon genom mitt andetag

försvinner bland molnen




Fri vers av Nerdissta
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-20 04:41



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skaldat. =)
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta