Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur nattens lotus III







ur nattens lotus

flödar motgiftet

vi dricker det med öppna sinnen

och murarna rämnar

vi är nakna inför varandra

2 vackra mänskoänglar

vi älskar varandra

och

gråter

äntligen

glädjens frid

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-20 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP