Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Vem är jag?
Vet ej!
Vem är jag?
Jag är Jag




Fri vers av Broder Tyckare 17
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-20 18:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja..
härliga tankar..
2011-09-17

  Mr Lindemann VIP
Ingen är perfekt” fick mig att börja fundera över hur vi benämner oss själva. Jag känner mig inte bekväm med vår nuvarande terminologi. ”Personer med poetiska funktionsnedsättningar ” låter så distanserat och negativt. Jag ska förklara hur jag menar.

Ordet personer har jag inget emot, men sedan börjar det bli problematiskt. Först har vi ordet med. Jag brukar säga att jag är en man, jag säger inte att jag är en person med manlig könstillhörighet. Jag skulle kunna säga så om jag hade en väldigt stor distans till min könstillhörighet, men det har jag inte.

Så jag säger som du, jag är jag
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Broder Tyckare 17