Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Into The Wild




Snärjd i det vilda

Jag gråter åt det vackra.
Vackerhetens lidelse, lidelsens motiv.

Jag håller i en fackla.
Flackandets ambivalens, ambivalensens notis.

Du möter det oändliga.
Oändlighetens avslut, avslutets repris.

Ni målar ett vakuum.
Vakuumets fyllnad, fyllnadens pris.

Allt påminner om vad ni minns:

Förlust, vinst – ja – ouppnådd hybris.

Jag

Du

Ni

Känner oss tillsammans:

Bedövade.

Bortrövade.

Insnöade.




Fri vers av ve rånica
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-21 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ve rånica
ve rånica