Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarskratt

Glada barn
Glass
Gråt och skrik

Spyor och kaniner
Köer och kiss

Göteborgs stad
Medan hjärtat pumpar i huvudet

En början
Ett skrik
Ett slut

Skratta med mig
Bit mig i nacken
Kyss mig
Bli blöt i regnet med mig

Mörker i 125 kilometer i timmen
Är mörkare

Musik och vita linjer
Blir tydligare

Du blir varmare på natten
Håret blir blött
Och vi somnar




Fri vers av Notlight
Läst 121 gånger
Publicerad 2010-08-22 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notlight
Notlight