Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven fjortonde augusti tvåtusentio


se mig

jag är så trött på att känna såhär
varför kan aldrig jag få känna mig helt glad?
det ska alltid vara något

men jag är bra på att fejka ett leende
och säga att allt är okej
så bra
att jag kan få andra att tro på det
så bra
att till och med jag tror på det

och när det slår mig
att jag är fan inte alls glad
då vill jag lägga mig i sängen och
känna allt äta upp mig inifrån
och inget snack om att jag är svag
ja, jag är svag
tillåt mig att vara det
för om jag inte orkar fixa mig själv
vad finns det att göra?

jag gömmer alla tårar inombords
tillsammans med allt annat

för det är sån jag är
fastän jag inte vill

men jag är bra på att fejka ett leende
och säga att allt är okej
så bra
att jag kan få folk att tro på det




Fri vers av adlit
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-22 20:10



Bookmark and Share


    romeosjulia
tror egentligen ganska många gör så. kanske borde man visa lite oftare vad man verkligen känner.
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

adlit