Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tjugoandra augusti tvåtusentio


jag är stark nu

och tack vare dig
är jag starkare nu än innan
och det känns bra
att skriva om styrka
att jag är stark nu
iallafall ibland
för du har också en sjuk makt över mig
jag kan inte göra annat än att lyda
men det känns bra
att skriva om dig




Fri vers av adlit
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-25 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

adlit