Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtagna ord

Jag tänker inte börja
Orden i mitt medvetande
När jag uttalar dem
Låter jag ingen höra

Försökte skära ut det svarta hålet ur min mage
Men smärtan därinne stannade kvar

Ett våldsamt slagsmål
Med mig själv

När jag såg mig i spegeln
Fanns där ingen reflektion
Men när jag slängde stenen mot den
Gav den vika

Glitterregn över golvet
Över mina fötter
Jag dansade
Jag skrattade

Det blev en röd karta på kakelgolvet
Städer och hav
Allting rött

Varifrån kom alla dessa ord
Varifrån
Jag vet inte




Fri vers (Fri form) av Lizzo-jan
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-23 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzo-jan
Lizzo-jan