Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod

Slutar tänka
Låter orden regna fritt

Och om jag trillar ibland
Slår upp blodiga sår mot asfalten

Så minns jag
Ändå

Vägen hem




Fri vers av Lizzo-jan
Läst 223 gånger
Publicerad 2011-10-15 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzo-jan
Lizzo-jan