Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte bli gammal...hur menar du nu då?


Man hör ofta folk säga

-Jag vill INTE bli gammal!



Min högsta önskan är att få bli gammal.
Vara med så länge det bara går

Menar de verkligen att de vill dö tidigt i stället för att
få rynkor och ålderskrämpor

För om de menar att de inte vill bli sjuka.
Varför inte säga det då.






Fri vers av Therés
Läst 277 gånger
Publicerad 2010-08-24 00:47



Bookmark and Share


  NannaAuroraMaj
jag tänkte så till en månad tillbaka typ. gilla inte tanken att bli gammal och rynkig. men är inte lika nojjig över det nu mera :) bara jag få vara lycklig och ha det bra med min gubbe så är jag nöjd :) <3
2010-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!