Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu 21 aug.10


Björnjaktens dag ett
upprymda män vid skogsväg
jägarjulafton




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-24 13:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
hahaha Jaa nog är det jägarjulafton. Vilken bra ord. Vissa jägare verkar uppdela året efter före och efter jakten.
2015-08-19

    ej medlem längre
Du ger verkligen en sann beskrivning av det här dödandet av djur!!!


/Ann
2010-11-28

  Anna*
Ja, så är det verkligen! Jättefint skaldat!
2010-08-24

    ej medlem längre
Är det inte vargjakt så är det björnjakt!:(
Ett helt onödigt dödande av vackra djur!
Jag har dåligt samvete som dödar sniglar...
Hur som en utomoderntligt fin haiku Gunnel!
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP