Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det åskade precis när jag skrev det sista, och fönstret öppnades och vinden blåste mig kallt i ansiktet... ödet kanske.


ord som ingen förstår

att bli hatad av dig,
gör att jag aldrig får chansen att uppleva mer.
Ser på det som en gång var en del av mig,
jag hoppas att fler chanser kommer fler.

Blir hatad för något som jag inte har gjort,
vad ska man egentligen behöva göra för att få dig åter?
En tjej som lämnade mig alldeles för fort,
och som jag över spilld vänskap gråter.

Finns kanske inte någon mening i den dikt jag nu skriver,
och kanske inte alla här heller vill bry sig eller förstå.
Hur mycket som det i en 16 årings hjärta finns klor som river,
och som snart vill sluta slå.




Fri vers av evelinafrank
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-24 17:05



Bookmark and Share


  M.B
waow, du har det i blodet :)
fint skrivet ! :)
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

evelinafrank
evelinafrank