Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi gör det tillsammans

ensam
förstörd
trött.

Hur ska jag kunna leva om du inte heller orkar?
Vi klarar oss inte utan varandra
Vi har kämpat hittills och ska inte ge upp
För jag vet att vi klarar det här
tillsammans
Ingen av oss får ta vårt liv
för vem ska leva vårat efter?
Inte någon annan iallafall

Vi måste leva våra liv
Köra hårt mot hårt
Livet är fullt av motgångar
med vi får inte låta dem få oss ge upp

Om du inte klarar det här så kommer inte jag heller göra det
Då vet jag att inte ens dem starka överlever
Du måste bevisa motsatsen nu
du är nästan nere
kom upp igen
vi måste stå på egna ben
så vi inte hamnar därnere
ensamma
trötta
och förstörda




Fri vers av evelinafrank
Läst 251 gånger
Publicerad 2010-10-15 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

evelinafrank
evelinafrank