Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandad

Han var hög
i sinnet
men låg
långt därinne
där ankaret
aldrig lättar

Hur går man framåt då ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-11-22 09:00



Bookmark and Share


  Propella
"långt därinne
där ankaret
aldrig lättar"

Vilken beskrivning! Det är sånthär som är så härligt; när man läser något som är helt nytt beskrivet och som man fastnar för på en gång.
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan