Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade




Jag vill kyssa dina ögon så att du kan se igen

Sjunga dej milda sånger, så du kan vila hos mej

Önskar att jag kunde ge dej allt du längtar efter

Kom älskade, jag ska hjälpa dej att ta hand om smärtan




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-26 23:04



Bookmark and Share


  Anna*
Ömsint, kärleksfullt och vackert!
2010-08-27

  mare VIP
Låter underbart :)
2010-08-26

  Suzy med punkterna
Såååå vackert du skriver vännen..
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP