Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du ännu har barnet inom dig är det nog lätt att tänka sig bilden av att skjuta vilt omkring sig när man står där mitt bland frukter av olika slag och ser människorna gravallvarliga runt omkring som plockar bland grönsakerna


The morning sun




When it is rising
this morning sun

and your yesterday sorrows
is just on the run

you will pick up that banana
like it was a real gun

and starting to shoot people
just for the fun (of it)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-28 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP