Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbrott

När natten har lagt sig

i gryningen

när solen väcker till liv

Det frusna på nytt

 

Fukten

var du den första

du fick trampa på

det nyklippta gräset

 

Doften

var du den första

du fick lukta

de nyklippta rosorna

 

Smärtan

var du den första

som smekte mig

med bladen




Fri vers av Sebastian K
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-29 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian K