Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min flicka

Flickan springer

med korta steg

vill se mamma

bort från pappa

nära mamma

 

Flickan dansar

vill vara glädjen

längtar tillsammans

med mamma och pappa

 

 

Flickan stannar

förstår inte varför

vill inte visa

sorgen i ögonen




Fri vers av Sebastian K
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-16 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian K