Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vi språkbrottades. (Med neonrosa markörpennor).

Skrev dig in
i mitt hjärta

ett raspande
som av pennan
eller pockandets klor

och som vi språkbrottades,
slet sidor ur våra biblar, kartböcker
och koraner

För att visa vad vi trodde på
använde vi neonrosa markörpennor

Inget viktigt skulle glömmas bort
en möjlighet att gå tillbaka
och återuppleva

det nyväckta
det nyförälskade
det pånyttfödda

att dessa klor
kan smeka mig så mjukt
att dessa pennor kan raspa mig
så hårt




Fri vers av Tina-sol
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-29 13:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Neonrosa ÄGER!
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol