Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hey, poet det är bara du som vet !

Slutsnackat
nu låter
vi
ordet
tysta
mun

Inhalera
poesin
som en
vattenpipa
sänd från
himmelen

Drunkna
i den alfabetiska
strömmen
låt
dig ledas
in i
futuristiska bibliotek

Skriv




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 290 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-08-29 13:56



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Å javisst! Mycket bra!
2010-08-30

  poetlinan
Härligt, "inhalera poesi" - underbart!
2010-08-30

  Svartsilver
mycket bra och raka rader.
2010-08-29

  Passionata
Mmmm....en smakfullt serverad ordkavalkad!
2010-08-29

  Mats Henricson
En alldeles excellent utformad uppmaning !
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan