Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A Love Supreme



Vi vandrar på stjärnestigar

Vi blundar och snubblar i mossan

Ligger och kramas och kysser varandra

Tumlar i grustaget, gräver ner varandra

tills vi får klaustrofobi och vrålar

Venus strålar över oss

och vi klär av oss nakna

och badar i träsket

Vi ber till vår Gud att rädda oss

och varenda levande kotte

som två själsliga gerillakrigare

Vi gör så här många kvällar

och nätter, tills vi blir lyckliga

Livet är en underbar gåva

A Love Supreme.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-29 23:30



Bookmark and Share


  aol
underbar skrift vännen,
2010-08-29

  Cosmic Johanna
Ett härligt möte i det fria landskapet!

applåder!
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP