Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

tårar smakar salt, Det riner en tår ner från någons kind. Den är salt, smakar som havet luktar. så söt, en underbar sötma. en flickas ögon är glansiga från dom tårar som kommer från hennes tårkanaler. det dropper ner tårar från hennes ögon ner på hennes kind precis som blod.




Övriga genrer av muffins
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-11-22 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

muffins
muffins