Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem

 

Kysser ditt innerstas portar

Mjukar upp din själs murar

Vi lyssnar på John Coltrane:

A Love Supreme

och dricker ett Utmärkt rött Vin

Tillsammans motar vi bort all spleen

Vi dricker saliggjorda ur Lyckans Källa

Dansar vilt underbart Sälla

Upplöser gör vi varje problem

Det gör ont men vi färdas Hem

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-30 01:32



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Slutet är strålande...
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP