Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gick

Det var någonting i
dina ögon som sa
mer än
vad vi någonsin skulle
förstå

Det var någonting i luften
som gjorde det
svårt
att andas

Mina steg
hördes
inte längre
när jag gick därifrån




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 238 gånger
Publicerad 2005-11-22 19:15



Bookmark and Share


  mariann
mm vilken kraft i första stycket.
2005-11-23

    Bodil Sandberg
"Det var någonting i dina ögon..." är vacker poesi...
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan