Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror


Jag tror på dig
tror på
dina ögons ljus
på dina skuggors
mörker

du har knappt
visat dig
och det behövs inte
för jag tror på det
hjärtat ser.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-30 21:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart - klart och mjukt
2010-09-06

  Kristina Wallbing
Enkel och fint om något som i grunden är mycket svårt. Det finns ju så mycket som kan skymma sikten...
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP