Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

C\'est tout toi

Att älska...
Att inte älska...

Vill hålla dig så hårt
vill ha dig nu
Vill känna din andedräkt mot min hud

Att veta...
Att inte veta...

Dina blickar kan inte misstolkas
Dina händer ska smeka min kind
Dina steg vill jag ska vara vid min sida

ÅH! Varför ringer du inte?!




Fri vers av nattfågel
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-11-22 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfågel