Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön för utbrändhet



Kära Gud, den här tröttheten skrämmer mej;
jag sover 12 timmar per dygn, ändå vaknar jag
och är utmattad; helt slut, känner mej utbränd.
Ge mej en mirakulös vila som är det jag behöver,
hjälp mej att finna utlopp för min sorg och vrede
och kärlek... alla känslor som behöver kopplas
till sina orsaker, så att jag kan andas och bli hel.
Gud, för dej som så mycket är möjligt; hjälp mej
att finna en äkta kontakt med mina medmänskor,
den här utbrändheten får mej att isolera mej.
Hjälp mej att bli den jag är, och göra din vilja.
Fräls oss ifrån ondskans mörkermakter! 



Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-30 22:40



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ödmjuk bön, mycket fint
2010-08-31

  aol
starkt så berörande, bra skriftat vännen,
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP