Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till sängs

På en rakryggad stol
satt en man
som det hade gått snett för

Själv hade han inget perspektiv på saken
han låg sällan eller aldrig på natten vaken

För där i hallen med sin reflektion
såg han en människa
utstråla total
perfektion

Stolt
gick han till sängs varje dag
ensam




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 186 gånger
Publicerad 2005-11-22 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan