Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriande välsignelse

*******************************



Kan inte sätta ord på det du gör med mej

 

Kan inte sätta ord på det du har

som sätter igång min Motor




Räcker med att du nuddar vid mej

med din underbara blick

Du famnar & pockar

viskar och lockar

masserar på ditt eget vis

Nu är det din tur att njuta ...

Vi bara ler i vår lust

över kärleken som sker

Vi får allt vi ber om

i en befriande välsignelse








Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-31 01:16



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ibland räcker inte orden till men du beskriver känslan målande och vacker
2010-08-31

  aol
så stark eggande posei gillas,
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP